• DK
  • GB


Solceller til Aalestrup Idrætscenter

Taget hos Aalestrup Idrætscenter er nu udstyret med et solcelleanlæg fra Eurowind Energy Solutions A/S.


d. 21-11-2013 - 15:33

Eurowind Energy Solutions A/S har leveret et solcelleanlæg til Aalestrup Idrætscenter. Anlægget er på 39,2 kWp og består af 160 paneler samt to Danfoss TLX 15 pro+ invertere.

Investeringen i det tagbaserede solcelleanlæg på Aalestrup Idrætscenter skal ikke blot medvirke til at reducere elregningen for idrætscenteret, det skal også hjælpe børnene og andre besøgende til at få en forståelse for vedvarende energi. Halinspektør Søren Bruun Sørensen siger: ”Der er bestemt et økonomisk incitament forbundet med vores nye solcelleanlæg, men vi er også meget stolte over at være blevet et grønt idrætscenter. Vi vil meget gerne være med til at øge bevidstheden om grøn energi blandt vores brugere”. Infoskærmen i kantinen er bl.a. med til at gøre den grønne tankegang synlig for idrætscenterets mange brugere, og halinspektøren synes, at det er spændende at kunne følge med i, hvor meget anlægget producerer.

Solcellerne er et naturligt led i ambitionen om at gøre idrætscenteret mere miljøvenlig. Søren udtaler: ”Ud over solcelleanlægget har vi valgt at udskifte vores lyskilder med sparepærer og LED-lys, og vi har samtidig fået installeret censorer, så lysene slukker af sig selv”. Aalestrup Idrætscenter hører dermed til blandt de mange organisationer og virksomheder, hvor energioptimering spiller en stadig stigende rolle.

Søren Bruun Sørensen har været særdeles tilfreds med Eurowind Energy Solutions som leverandør, og han har i sær sat pris på den løbende kontakt, der har været igennem hele processen. Derudover fremhæver han Eurowind Energy Solutions’ troværdige rådgivning samt stærke tekniske kompetence.

Vil du høre mere om mulighederne for et solcelleanlæg og andre energioptimerende tiltag, er du velkommen til at kontakte os her.

Besøg Aalestrup Idrætscenters hjemmeside her.

  • Eurowind Energy Solution A/S
  • Mariagervej 58 B
  • 9500 Hobro
  • Tlf.: +45 96 20 70 40
  • post@ewes.dk