• DK
  • GB

Erfaringer

Eurowind Energy Solutions A/S har erfaringer fra både ind- og udland

Da virksomheden startede med de første solcelleprojekter i 2010 var det danske marked spirende nyt og endnu ikke lukrativt for private. Interessen og passionen var drivskræften og senere i 2012 boomede markedet og vi kunne drage stor nytte af de erfaringer, som virksomheden allerede havde tilegnet sig, og det er kommet vores kunder til gode.

Se et udsnit af alle de solcelleanlæg vi har installeret i vores galleri her

Danske projekter
Hos Eurowind Energy Solutions A/S bestræber vi os altid på at samarbejde med lokale aktører, når vi installerer større projekter. Vi samarbejder med lokalt engagerede virksomheder, da det for mange borgere, kunder og kommuner har en stor værdi og da det kan bidrage til vækst i lokalsamfundet.

Blandt vores større danske solcelleprojekter kan vi fremhæve:

- Langaaskole, som består af 66,5 kWp fordelt på 256 paneler

- Nyvangsskolen, Randers, som består af 86 kWp fordelt på 361 paneler

- BeneFiT, Hobro, som består af 14,5 kWp fordelt på 57 paneler

Solcelleparker
I 2012 blev vores første solcellepark Pufesti i Rumænien installeret og idriftsat. Dette er en vigtig milepæl for både Eurowind Energy og Eurowind Energy Solutions, der har arbejdet intensivt med parken, som udgør 1,5MW.

Kommende solcelleparker
Vi arbejder på to nye solcelleparker i Rumæninen, Magurele og Halchiu. Magurele vil udgøre ca. 3 MW og Halchiu vil udgøre ca. 1,8MW.

Derudover arbejder vi på flere solcelleparker i Rumænien og i Polen.

Med vores passion for vedvarende energi og vores erfaringer er vi yderst kompetente til at dimensionere både mindre og større solcelleanlæg.

Solcelleparken Pufesti
Solcelleparken Pufesti
  • Eurowind Energy Solution A/S
  • Mariagervej 58 B
  • 9500 Hobro
  • Tlf.: +45 96 20 70 40
  • post@ewes.dk