• DK
  • GB


Solcelleanlæg ved Fruerlundparken

Fruerlundparken har købt solcelleanlæg af Eurowind Energy Solutions A/S


d. 09-07-2013 - 08:35

På taget af Parkhuset ved solcelleanlægget ses Sales Coordinator fra Eurowind Anders Jakobsen sammen med Formand for Fruerlundparken Poul Madsen.

Ønsket om at støtte bæredygtig og miljøvenlig energi har fået Fruerlundparken til at installere et 15,2 kWp solcelleanlæg på parkhusets tag: ”Vi har i mange år ønsket at tage ansvar for vores CO2-udslip og investere i grøn energi, og vi besluttede os derfor for at anlægge et nyt solcelleanlæg her i Fruerlundparken”, udtaler Poul Madsen fra Fruerlundparken.                                              

Fruerlundparken har købt solcelleanlægget af virksomheden Eurowind Energy Solutions A/S, der har til huse i Hobro. Anlægget består af 62 polykrystallinske paneler fra Yingli, der er en af verdens største producenter af solcellepaneler. Eurowind Energy Solutions A/S handler og samarbejder med portugisiske Martifer Solar, der også selv producerer paneler. Ved et solcelleanlæg er det samtidig nødvendigt med en inverter, der har til formål at omsætte jævnstrømmen til vekselstrøm. Selvom Poul Madsen ikke selv havde et indgående kendskab til solcellepaneler og invertere, fik han hurtigt øjnene op for de egenskaber, som solcellepanelerne tilbyder: ”Det er jo fantastisk, at et simpelt anlæg rent faktisk kan være med til at gøre en forskel. Vi fik heldigvis kompetent hjælp til at tage det rette valg og få præcis det anlæg, der passer til Fruerlundparken”.

Gennem købet af Fruerlundparkens nye solcelleanlæg har parken taget et vigtigt skridt i retningen mod et grønnere og mere ansvarligt energisystem: ”Vi er rigtig glade for vores nye køb, og vi er sikre på, at vores kunder vil være lige så begejstrede for at kunne afholde og deltage i arrangementer med grøn energi. De første store arrangementer, hvor udstyret skal levere en del af energien, er til Folkevognstræf, Øster Hurup Open Air samt Us Car Camp, som alle finder sted i juli 2013, siger Formand Poul Madsen afslutningsvist.

 

Ved yderlige spørgsmål er I velkommen til at kontakte Poul Madsen på tlf. 40295710.

  • Eurowind Energy Solution A/S
  • Mariagervej 58 B
  • 9500 Hobro
  • Tlf.: +45 96 20 70 40
  • post@ewes.dk