• DK
  • GB

Teknisk gennemgang af solcelleanlæg

Eurowind Energy Solutions A/S har fornøjelsen af at tilbyde en skræddersyet teknisk gennemgang af solcelleanlæg. Gennemgangen er relevant for dig, der ønsker at sikre en problemfri drift med et minimum af vedligeholdelse i dit anlægs levetid.

Vores tilbud
Den tekniske gennemgang af solcelleanlægget indebærer udarbejdelse af rapport, fotodokumentation, forslag til forbedringer osv. Vi råder over avanceret og professionelt testudstyr til at lave en fuld inspektion og måle performanceniveauet af dit anlæg.

Gennemgangen vil blive foretaget af autoriseret el-installatør og stærkstrømstekniker Søren G. Jeppesen. Søren har en stor forståelse for den tekniske og elektriske del af solcelleanlæg. Desuden har Søren gennemført modul 1 og 2 for KSO-certificering, som har givet Søren yderligere ekspertise inden for teknisk gennemgang af solcelleanlæg.

Eurowind Energy Solutions A/S
Eurowind Energy Solutions A/S blev stiftet i 2010 og er datterselskab af Eurowind Energy A/S, der blev stiftet i 2006. Virksomhedens mål er at tilbyde private, erhverv og institutioner individuelle energiløsninger i form af højkvalitets husstandsvindmøller og solcelleanlæg. Med vores passion for vedvarende energi og vores erfaringer er vi yderst kompetente til at dimensionere både større og mindre solcelleanlæg og efterfølgende foretage en teknisk gennemgang af solcelleanlæg.

Vi har altid vægtet ærlig og troværdig rådgivning, og Eurowind Energy Solutions A/S er derfor medlem af Dansk Solcelleforening. Dansk Solcelleforening stiller krav til sine medlemmer, bl.a. forpligtiger medlemmerne sig til at give retvisende oplysninger om produkternes ydelse og holdbarhed.

Referencer
Igennem virksomhedens historie har vi installeret og idriftsat adskillige anlæg for tilfredse kunder i Danmark. I 2012 blev vores første 1,5 MW solcellepark Pufesti i Rumænien idriftsat, hvor vi har været involveret i design, inspektion og afleveringsforretning. Dette var en vigtig milepæl for virksomheden, og i 2013 idriftsatte vi yderligere to store solcelleprojekter i Rumænien i form af et 2 MW og et 3 MW anlæg, som vi selv driver. Herfra har vi hentet en del af vores store erfaring i drift og optimering af solcelleanlæg.

Kontakt os allerede i dag
Såfremt du er interesseret i en teknisk gennemgang af dit solcelleanlæg, er du meget velkommen til at kontakte os og indhente et tilbud. Så skræddersyr vi et tilbud, der passer til lige netop dit anlæg og dine ønsker for inspektionen.

Kontaktoplysninger
Søren G. Jeppesen, General Manager, tlf. 2324 6070, e-mail: sgj@ewes.dk
  • Eurowind Energy Solution A/S
  • Mariagervej 58 B
  • 9500 Hobro
  • Tlf.: +45 96 20 70 40
  • post@ewes.dk