• DK
  • GB

Energioptimering af din virksomhed

Skræddersyede totalløsninger inden for energioptimering af din virksomhed

Hos Eurowind Energy Solutions har vi en passion for vedvarende energiløsninger. Derfor tilbyder vi nu skræddersyede totalløsninger inden for energioptimering. Vi tilbyder både mindre optimeringer med en kort tilbagebetalingstid og individuelle totalløsninger, som specifikt bliver tilpasset den enkelte kundes behov. På den måde sikrer vi, at hver enkelt kunde får den mest optimale energioptimering.

Solen er vores største energikilde
Der findes mange måder og løsninger, hvorpå din virksomhed kan energioptimeres og på den måde spare penge på elregningen.
Solen er vores største og mest naturlige energikilde, og med et solcelleanlæg kan din virksomhed producere energi til lys, varme, ventilation m.m. En sådan energioptimering vil resultere i betydelige besparelser samtidig med, at det reducerer din virksomheds CO2-udslip. Energioptimering er altså både en fordel for din virksomhed og miljøet!

Udskiftning af lyskilder
Foruden solenergi kan du energioptimere din virksomhed ved at udskifte traditionel belysning med LED belysning. I forhold til traditionel belysning såsom halogen lyskilder, har LED lyskilder betydeligt længere levetid, hvilket ligeledes er medvirkende til at nedsætte din virksomheds energiforbrug betydeligt.
Vi anvender udelukkende anerkendte mærker til vores projekter; hvilket i kombination med vores ekspertise sikrer din virksomhed den mest optimale energioptimering.

Energitilskud til din investering
Eurowind Energy Solutions tilbyder at gennemgå din virksomhed og dets tekniske anlæg for at undersøge mulighederne for energioptimering. Vi ser blandt andet også på mulighederne for isolering, udskiftning af vinduer, eftersyn, vedligeholdelse af fuger, m.m. Vi varetager energioptimeringen af din virksomhed fra ende til anden, og vi sørger blandt andet for tilskud til energioptimeringen, som vi har mulighed for at medregne i dit kommende projekt.
Formålet med en energioptimering er at optimere ydeevnen i din virksomhed således at energiforbrug, driftsomkostninger og CO2-udslip reduceres.

Er du interesseret i at få energioptimeret din virksomhed, så kontakt Eurowind Energy Solutions på tlf.: 96 20 70 40 eller e-mail: post@ewes.dk.
  • Eurowind Energy Solution A/S
  • Mariagervej 58 B
  • 9500 Hobro
  • Tlf.: +45 96 20 70 40
  • post@ewes.dk